Szolgáltatások

Masszázs szolgáltatás

Műhelyünkben sportmasszázs technikával is oldjuk a hozzánk érkező vendégek izomzatát.

A masszázs dinamikusabb és erősebb mint a megszokott, lazító relaxációs masszázsok. Hatékonyan lehet kezelni vele a sportolásból vagy a túlerőltetésből eredő izomproblémákat, izomlázat.

A kezelés végezzük olajjal, krémmel, jéggel vagy szappanos vízzel.

.

WinBack kezelés

A tecareszköz  nagy frekvenciájú rádióhullámot generál ami a test számára természetes.  A kezelt területen támogatja a sejtmegújulást és oldja a feszes kötött izom tónusát a szövet teljes hosszában és vastagságában, úgy hogy azzal nem okozunk fájdalmat vagy egyéb sérülést.

A géppel évekkel ezelőtt ismerkedtünk meg és sikeresen használtuk élsportlók izomproblémáinak kezelésében és megszüntetésében. 

A viágban több mint 5000 Winback terápiás szakember dolgzik. A Francia központ a szakemberei elérhetőségét és adatait tárolja és eléhetővé teszi honlapjukon  és térképükön.  Nagy hangsúlyt fektetve abba, hogy naprakészen és frissen tartsa a kezelők tudását oktásokkal és nyílt oktatóanyagokkal. 

Magyarországon a K- Fizikomuhely  elsők között van azok között akik használják ezt az eszközt.

Winback térkép:

https://centers.winback.com/en

Kinesio tape:

A kinesio tape széles körben ismert és elterjedt. Ma  már kevesen vannak akik nem hallottak róla. A gyógyszermetes tapasszal jól lehet kezelni a mozgásszervi problémákat és azok kísérő tünetetit.

A terápiákba integrálva kiegészítő kezelésként gyakran alkalmazzuk mivel egy egyszerű és könnyű technika.